Friday, October 14, 2005

Two truths and a lie- Revealed

This MeMe hit the blog and email circuit a while back, but I don't think I ever posted it anywhere. Each set of three statements contains two truths and one lie. Which is which?

1. a. I like goat's milk. LIE.
b. I hate goat's milk.
c. I have eaten dirt.

2. a. I've been to Alaska.
b. I've been to Hawaii.
c. I've been to Mexico. LIE.

3. a. I love to eat potatoes.
b. I love to eat.
c. I love to eat coconut. LIE. (though I do like a pina colada)

4. a. I'm a trouble-maker. LIE.
b. I'm a second wife.
c. I'm a peace-maker.

5. a. Sometimes I'm 'psychic'.
b. Sometimes I'm 'psychotic'. LIE. (sometimes I wonder though)
c. Sometimes I'm 'horny'.

6. a. I'm an artist.
b. I've studied art extensively. LIE.
c. I've had artwork in a New York show. (It wasn't quite as prestigous as it sounds.)

7. a. I watch tv all the time. LIE.
b. I watch as much tv as I want.
c. I watch very little tv.

8. a. I've never gotten a speeding ticket.
b. I've never served on a jury. LIE. (I was on a jury when I was 19.)
c. I've never been arrested.

9. a. I've been paid to stuff envelopes.
b. I've been paid to pick nits out of hair.
c. I've been paid to wipe butts. LIE.

10. a. I've been fired from a job. LIE.
b. I'm currently employed. (I'm on our payroll for book-keeping.)
c. I've slept with my boss. (David is my boss. hehe)


That's all I can think of right now.

7 comments:

madman said...

1. a. I like goat's milk.
b. I hate goat's milk. LIE
c. I have eaten dirt.

2. a. I've been to Alaska.LIE
b. I've been to Hawaii.
c. I've been to Mexico.

3. a. I love to eat potatoes.
b. I love to eat.
c. I love to eat coconut. LIE

4. a. I'm a trouble-maker.LIE
b. I'm a second wife.
c. I'm a peace-maker.

5. a. Sometimes I'm 'psychic'.
b. Sometimes I'm 'psychotic'.LIE
c. Sometimes I'm 'horny'.

6. a. I'm an artist.
b. I've studied art extensively.LIE
c. I've had artwork in a New York show.

7. a. I watch tv all the time.LIE
b. I watch as much tv as I want.
c. I watch very little tv.

8. a. I've never gotten a speeding ticket.
b. I've never served on a jury.
c. I've never been arrested.LIE

9. a. I've been paid to stuff envelopes.
b. I've been paid to pick nits out of hair.LIE
c. I've been paid to wipe butts.

10. a. I've been fired from a job.
b. I'm currently employed.LIE
c. I've slept with my boss.


I know you won't tell me the answers yet--BUT How many did I get right?

Rae Ann said...

madman, %50. Not too bad. Some of those are kind of tricky.

Rae Ann said...

that should have been 50%, I haven't had my coffee yet.

mr_g said...

Ok..here's my guesses. The lies are:

1.a
2.a
3.a
4.a
5.b
6.c
7.c
8.b
9.c
10.b

How'd I do?

Rae Ann said...

mr g, 50% also. Not too bad!

mr_g said...

So you mean it takes Madman and Me to understand the whole you...intersting...do we get the correct answers?

Rae Ann said...

mr g, lol, yeah, I'll post the correct answers tomorrow.